Mit gondol?

Már csak néhányat kell aludni és jövök!

Episode Summary

Sok podcast műsorban dolgoztam már szerkesztőként, hamarosan pedig elindul az első saját műsorom. Hallgasd meg a trailert, elárulom milyen lesz a Mit gondol?

Episode Notes

A Mit gondol minden epizódjában kiválasztok egy  témát, ami mindannyiunk életét érinti, valamit gondolunk róla, vagy átéltük már, majd megkeresem azt azt embert akivel szerintem igazán érdekes erről a témáról beszélgetni. Nyáry Krisztiánt például a szerelemről fogom kérdezni, Hajós Andrást az exhibicionizmusról, Nagypál Orsit a monogámiáról, Székely Krisztát a coming outról és így tovább…

Nekem akkor változott a legnagyobbat eddigi életem, amikor megtanultam rendesen igazi figyelemmel hallgatni. Valószínűleg ezt a műsort is ezért csinálom, mert azt gondolom, hogy ha figyelmesen hallgatunk akkor rengeteget tanulhatunk, na meg persze átkozottul kíváncsi vagyok.

Jövő hét csütörtökön érkezik az első az első beszélgetés Nyáry Krisztiánnal, utána pedig minden második héten új epizóddal várlak titeket, de hogy nehogy lemaradjatok róla keressetek meg az instagramon, ott mindig szólni fogok ha új rész  van a láthatáron. 

A Mit gondol? podcast a Betone Studio talent-programjának (Betone Lab) )keretében valósult meg.